تحول دستگاه ضدکرونای شرکت گیلانی در نظام سلامت جهان

1400/08/29
46 بازدید

خودباوری و اعتقاد به محصول ایرانی با کیفیت که امروز دنیا هم دنبال دستیابی به محصولات نخبگان جوان توانمند و جوان ایرانی است، می بایست در جامعه فرهنگ سازی و نهادینه شود. کمااینکه پیامبر اکرم (ص) فرمودند: اگر علم در ثریا باشد، مردانی از سرزمین پارس به آن دست خواهند یافت.

در این راستا شرکت دانش بنیان راهبران توسعه پارسی گیل، به عنوان اولین و تنها تولید کننده دستگاه های ضد عفونی کننده هوا و سطوح با فناوری پلاسمای اکسیژن و تیغه های نانو تیتانیوم در کشور؛ از جمله مجموعه های موفق و کارآفرینی محسوب می شود که برای اولین بار در جهان با توجه به تأییدیه هایی که از قبل داشته؛ به عنوان یک برند ملی، رویه موفقیت آمیز خود را از زمانی که بیماری کرونا، کشور را با بحران مواجه کرد، تولید کالای سلامت محور دستگاه ضد عفونی کننده هوا و سطوح (ضد کرونا) را آغاز نموده و در این زمینه علاوه بر فروش در بازار داخل کشور، به بیش از 20 کشور دنیا صادرات نیز داشته و به اوج خود رسیده است، که این موضوع مایه مباهات همگان است.

مدیر موفق و خوش آتیه این شرکت دانش بنیان، همچنین تحصیلات دانشگاهی خود را در رشته برق الکترونیک و روابط عمومی سپری نموده و هم اکنون دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی تجارت الکترونیک می باشد. در رزومه ی کاری درخشان این جوان موفق و تحصیلکرده همچنین کسب مقام سوم اختراعات دانشجویی استان مازندران در سال 1385، مقام اول و سوم اختراعات دانشجویی استان گیلان در سال های 1387-1389 و عنوان مخترع برتر حوزه ی سلامت کشور در سال 1399 وجود دارد.

با توجه به عملکرد بسیار مطلوب شرکت دانش بنیان راهبران توسعه پارسی گیل گفتگویی ویژه را با مهندس عباس رنجی، مدیر سخت کوش و خوش آتیه ی این شرکت انجام داده ایم که ضمن آرزوی موفقیت برای این مدیر تلاش گر و همکارانشان این گفتگو را با هم مرور می کنیم:
مهندس عباس رنجی در گفتگو با خبرنگار ما ابتدا با اشاره به اینکه دستگاه ضدعفونی کننده هوا و سطوح با فناوری پلاسمای اکسیژن شرکت توسعه پارسی گیل، از بیماری کرونا، آنفولانزا و یا همه بیماری های ویروسی براساس تأییدیه های دریافتی 100در100 پیشگیری می کند اظهار کرد: فناوری پلاسمای اکسیژن یک فناوری عمومی است و از دهه 1940 در دنیا به عنوان فناوری ضدعفونی کننده استفاده می شود، ولی مشکلی که که این فناوری در محیط ایجاد می کرد تولید ازون بود، که خوشبختانه در این زمینه ما با اتکاء به خداوند متعال و تلاش و پشتکاری که داشته ایم، توانسته ایم با به کارگیری از فناوری تیغه های نانوتیتانیوم؛ جلوی ازون سازی در محیط را بگیریم. همچنین از دیگر فناوری های دیگر استفاده شده نیز شیشه کوارتز می باشد؛ چرا که پلاسمای اکسیژن در محیط مرطوب باعث ایجاد OH می کرد که جلوی ایجاد این موضوع را نیز گرفته ایم.

دیگر کپک نزنید!

کسب ۲ عنوان پرافتخار توسط شرکت دانش ب...

شرکت پارسی گیل با دو محصول فناورانه و...

بازدید معاون علمی،فناوری و دانش‌بنیان...

دکتر افشین معاون علمی،فناوری و دانش ب...

ظرفیت تولید نیوجرسی‌های بتنی مبتنی بر...

با بهره مندی از این فناوری می توان نی...

باورپذیری توان نخبگان ایرانی در برخی ...

مدیرعامل شرکت دانش بنیان پارسی گیل گف...

بازدید دکتر زلفی گل وزیر علوم و تحقیق...

دکتر زلفی گل وزیر علوم و تحقیقات از غ...

پارسی گیل در بین شرکت‌های برتر دانش ب...

رئیس پارک علم و فناوری گیلان با اشاره...

طراحی الگوی کامل مدیریت پسماند توسط ن...

مدیر مرکز شتابدهنده تخصصی پسماند در گ...

رونمایی از ۲ دستگاه خشک‌کن و برداشت گ...

شرکت دانش بنیان گیلانی، همرسان مرکز پ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *