دیگر کپک نزنید!

در واحد تحقیق و توسعه شرکت پارسی گیل موفق شدیم، محصولی را در حذف کپک‌ها ویژه کارخانجات و خطوط تولید صنایع غذایی وارد بازار کنیم که نگرانی های سلامت محصول دیگر وجود نداشته باشد. پلاسمای اکسیژن تأثیر چشمگیری در جلوگیری از رشد کپک و دیگر میکروارگانیسم‌ها در خط تولید صنایع غذایی دارد. این فناوری با […]

گزارش تصویری از بازدید معاون رئیس‌جمهوری از نمایشگاه محصولات دانش بنیان شرکت های فناور

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری و استاندار گیلان از نمایشگاه محصولات و دستاوردهای دانش بنیان شرکت های فناور مستقر در پارک علم و فناوری بازدید کردند.   در این نمایشگاه ۱۴ شرکت دانش بنیان و فناور در حوزه های کشاورزی، برق و الکترونیک، صنایع غذایی، مکانیک و ساخت ماشین آلات و سلامت دستاوردهای خودرا به […]

کسب ۲ عنوان پرافتخار توسط شرکت دانش بنیان گیلانی در رویداد ملی صنایع‌غذایی کشور

شرکت پارسی گیل با دو محصول فناورانه و دانش‌بنیان «عقیم‌ساز تخم و لارو شپشک برنج» و «ضدعفونی کننده محیط تولید مواد غذایی برای جلوگیری از رشد کپک و قارچ» در این رویداد حضور داشت که موفق شد عناوین اول و سومی را از آن خود کند

پارسی گیل در بین شرکت‌های برتر دانش بنیان گیلان

رئیس پارک علم و فناوری گیلان با اشاره به اینکه تا پایان سال تعداد دانش بنیانی ها به ۱۸۰ شرکت می‌رسد، گفت: خودکفایی در کشور از مسیر دانش بنیان می‌گذرد.

نصب و راه اندازی تونل ضدعفونی هوا و سطوح در نخستین کارخانه چای‌سازی جهان در رشت

مازیار جعفری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت، با اشاره به نصب و راه اندازی نخستین تونل ضدعفونی هوا و سطوح در نخستین کارخانه چای‌سازی جهان با تکنولوژی پلاسمای اکسیژن و تیغه‌های نانوتیتانیوم اظهار کرد: این فناوری به همت شرکت راهبران توسعه پارسی گیل با نگاه بهره‌مندی از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان و […]

مشکلات کشور با ظرفیت شرکت های دانش بنیان حل می شود

عیسی محمدی امروز در جلسه بررسی راهکارهای برون رفت از مشکلات کرونایی در اتاق تعاون گیلان که با حضور مدیر یکی از شرکت های دانش بنیان گیلانی برگزار شد، اظهار کرد: دستاورد شرکت های دانش بنیان گیلانی در بخش کرونا قابل تقدیر بوده و باید با حمایت از این تولیدات موجب تقویت جوانان این کشور برای ادامه […]