رونمایی از ۲ دستگاه خشک‌کن و برداشت گل‌گاوزبان در رودسر

1402/05/03
61 بازدید

عباس رنجی در حاشیه برگزاری جشنواره ملی گل‌گاوزبان در گفت‌وگو با خبرنگار علم و فناوری گیلان بابیان اینکه همواره فرآوری محصول گل‌گاوزبان درروند خشک‌کردن طولانی است و مواد مغذی، رنگ آن از بین می‌رود و همچنین شاهد کپک زنی محصول هستیم، اقدام به تولید دستگاهی با فناوری امواج رادیویی کردیم.

 مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان پارسی گیل بابیان اینکه ظرفیت دستگاه‌ها از خشک‌کردن ۵ کیلوگرم تا ۳ تن گل‌گاوزبان تر است افزود: مدت‌زمان خشک شدن محصول کاهش چشمگیری دارد، مواد مغذی و رنگ تغییر نمی‌کند و چون فرایند خشک‌کردن در نسوج گل صورت می‌گیرد استریل شده و کپک نمی‌زند.

وی با اشاره به تجاری‌سازی دستگاهی دیگر برای حل مشکل گل‌گاوزبان کاران، از تولید دستگاه برداشت گل‌گاوزبان خبر داد و گفت: این دو محصول تولیدی شرکت در دهه هشتاد موفق به کسب عنوان برترین اختراعات کشور و استان شده بودند و امروز پس از تغییرات و به‌روزرسانی‌های صورت گرفته برای تسهیل روند کشاورزی در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرند.

رنجی تصریح کرد: شرکت دانش‌بنیان پارسی گیل در سه گروه ماشین‌آلات کشاورزی، تجهیزات پزشکی و مدیریت پسماند شهری و روستایی محصول تولید و علاوه بر بازار داخل به بیش از ۱۲ کشور دنیا صادر می‌کند.

گفتنی است؛ در پایان این جشنواره با حضور رئیس سازمان جهاد کشاورزی، تعاون روستایی استان و فرماندار رودسر و جمعی از مسئولین شهرستانی و استانی، از دستگاه خشک‌کن گل‌گاوزبان رونمایی شد.

دیگر کپک نزنید!

کسب ۲ عنوان پرافتخار توسط شرکت دانش ب...

شرکت پارسی گیل با دو محصول فناورانه و...

بازدید معاون علمی،فناوری و دانش‌بنیان...

دکتر افشین معاون علمی،فناوری و دانش ب...

ظرفیت تولید نیوجرسی‌های بتنی مبتنی بر...

با بهره مندی از این فناوری می توان نی...

باورپذیری توان نخبگان ایرانی در برخی ...

مدیرعامل شرکت دانش بنیان پارسی گیل گف...

بازدید دکتر زلفی گل وزیر علوم و تحقیق...

دکتر زلفی گل وزیر علوم و تحقیقات از غ...

پارسی گیل در بین شرکت‌های برتر دانش ب...

رئیس پارک علم و فناوری گیلان با اشاره...

طراحی الگوی کامل مدیریت پسماند توسط ن...

مدیر مرکز شتابدهنده تخصصی پسماند در گ...

شرکت دانش بنیان گیلانی، همرسان مرکز پ...

صادرات محصولات حوزه پسماند شرکت دانش ...

به گفته مدیرعامل شرکت دانش بنیان پارس...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *