رویداد ملی نوآوریهای صنایع غذایی کشور که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ۲۲ مهرماه برگزار شده بود باافتخارآفرینی «شرکت پارسی گیل» به کار خود پایان داد.
شرکت پارسی گیل با دو محصول فناورانه و دانشبنیان «عقیمساز تخم و لارو شپشک برنج» و «ضدعفونی کننده محیط تولید مواد غذایی برای جلوگیری از رشد کپک و قارچ» در این رویداد حضور داشت که موفق شد عناوین اول و سومی را از آن خود کند
پس از داوری اولیه، ۱۴ طرح از کل کشور مجاز به حضور در مرحله نهایی بودند که پس از دفاع، با رای داوران شرکت دانش بنیان پارسی گیل موفق به کسب عناوین اولی و سومی این رویداد ملی شد
براساس اعلام موسسه بین المللی تایمز، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ضمن کسب رتبه چهارم در بین تمامی دانشگاههای جمهوری اسلامی ایران، رتبه اول دانشگاههای علوم پزشکی را به خود اختصاص داده است.
شرکت پارسی گیل پرافتخارترین شرکت دانشبنیان گیلانی است که بیش از ۱۵ محصول فناورانه تولید و روانه بازارهای داخلی و خارجی کرده است