کسب ۲ عنوان پرافتخار توسط شرکت دانش بنیان گیلانی در رویداد ملی صنایع‌غذایی کشور

1403/07/23
21 Views

رویداد ملی نوآوری‌های صنایع غذایی کشور که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ۲۲ مهرماه برگزار شده بود باافتخارآفرینی «شرکت پارسی گیل» به کار خود پایان داد.

شرکت پارسی گیل با دو محصول فناورانه و دانش‌بنیان «عقیم‌ساز تخم و لارو شپشک برنج» و «ضدعفونی کننده محیط تولید مواد غذایی برای جلوگیری از رشد کپک و قارچ» در این رویداد حضور داشت که موفق شد عناوین اول و سومی را از آن خود کند

پس از داوری اولیه، ۱۴ طرح از کل کشور مجاز به حضور در مرحله نهایی بودند که پس از دفاع، با رای داوران شرکت دانش بنیان پارسی گیل موفق به کسب عناوین اولی و سومی این رویداد ملی شد

براساس اعلام موسسه بین المللی تایمز، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ضمن کسب رتبه چهارم در بین تمامی دانشگاه‌های جمهوری اسلامی ایران، رتبه اول دانشگاه‌های علوم پزشکی را به خود اختصاص داده است.

شرکت پارسی گیل پرافتخارترین شرکت دانش‌بنیان گیلانی است که بیش از ۱۵ محصول فناورانه تولید و روانه بازارهای داخلی و خارجی کرده است

دیگر کپک نزنید!

بازدید معاون علمی،فناوری و دانش‌بنیان...

دکتر افشین معاون علمی،فناوری و دانش ب...

ظرفیت تولید نیوجرسی‌های بتنی مبتنی بر...

با بهره مندی از این فناوری می توان نی...

باورپذیری توان نخبگان ایرانی در برخی ...

مدیرعامل شرکت دانش بنیان پارسی گیل گف...

بازدید دکتر زلفی گل وزیر علوم و تحقیق...

دکتر زلفی گل وزیر علوم و تحقیقات از غ...

پارسی گیل در بین شرکت‌های برتر دانش ب...

رئیس پارک علم و فناوری گیلان با اشاره...

طراحی الگوی کامل مدیریت پسماند توسط ن...

مدیر مرکز شتابدهنده تخصصی پسماند در گ...

رونمایی از ۲ دستگاه خشک‌کن و برداشت گ...

شرکت دانش بنیان گیلانی، همرسان مرکز پ...

صادرات محصولات حوزه پسماند شرکت دانش ...

به گفته مدیرعامل شرکت دانش بنیان پارس...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *