در واحد تحقیق و توسعه شرکت پارسی گیل موفق شدیم، محصولی را در حذف کپکها ویژه کارخانجات و خطوط تولید صنایع غذایی وارد بازار کنیم که نگرانی های سلامت محصول دیگر وجود نداشته باشد.
پلاسمای اکسیژن تأثیر چشمگیری در جلوگیری از رشد کپک و دیگر میکروارگانیسمها در خط تولید صنایع غذایی دارد. این فناوری با تولید رادیکالهای آزاد، یونها و مولکولهای فعال در محیط گازی و در فشار اتمسفر، میتواند سلولهای میکروارگانیسمها مانند کپک و مخمرها را اکسید و غیرفعال کند. در نتیجه، استفاده از پلاسمای اکسیژن به کاهش بار میکروبی و جلوگیری از آلودگیهای قارچی در محیطهای تولید مواد غذایی کمک میکند.
به عنوان مثال، در یک مطالعهای که در کارخانههای تولید نان، کیک و کلوچه (لیلی سلمانشهر) انجام شد، نشان داده شد که استفاده از دستگاه پلاسمای اکسیژن با تیغههای نانوتیتانیوم میتواند بیش از 95 درصد از میکروارگانیسمهای موجود در هوا و سطوح را از بین ببرد، مخصوصاً در دمای 35 وات و زمان 10 دقیقه. این روش به خصوص در حذف کپک و مخمر از محیطهای تولیدی بسیار مؤثر بود.
پلاسمای اکسیژن به دلیل عدم استفاده از مواد شیمیایی مضر و جلوگیری از باقیماندن هر گونه آلاینده یا ازون، یکی از روشهای ایمن و موثر برای بهبود شرایط بهداشتی در صنایع غذایی محسوب میشود.
در ذیل تصاویری از آزمایش های صورت گرفته را مشاهده می کنید