دیگر کپک نزنید!

1403/08/03
19 Views

در واحد تحقیق و توسعه شرکت پارسی گیل موفق شدیم، محصولی را در حذف کپک‌ها ویژه کارخانجات و خطوط تولید صنایع غذایی وارد بازار کنیم که نگرانی های سلامت محصول دیگر وجود نداشته باشد.

پلاسمای اکسیژن تأثیر چشمگیری در جلوگیری از رشد کپک و دیگر میکروارگانیسم‌ها در خط تولید صنایع غذایی دارد. این فناوری با تولید رادیکال‌های آزاد، یون‌ها و مولکول‌های فعال در محیط گازی و در فشار اتمسفر، می‌تواند سلول‌های میکروارگانیسم‌ها مانند کپک و مخمرها را اکسید و غیرفعال کند. در نتیجه، استفاده از پلاسمای اکسیژن به کاهش بار میکروبی و جلوگیری از آلودگی‌های قارچی در محیط‌های تولید مواد غذایی کمک می‌کند.

به عنوان مثال، در یک مطالعه‌ای که در کارخانه‌های تولید نان، کیک و کلوچه (لیلی سلمانشهر) انجام شد، نشان داده شد که استفاده از دستگاه پلاسمای اکسیژن با تیغه‌های نانوتیتانیوم می‌تواند بیش از 95 درصد از میکروارگانیسم‌های موجود در هوا و سطوح را از بین ببرد، مخصوصاً در دمای 35 وات و زمان 10 دقیقه. این روش به خصوص در حذف کپک و مخمر از محیط‌های تولیدی بسیار مؤثر بود​.

پلاسمای اکسیژن به دلیل عدم استفاده از مواد شیمیایی مضر و جلوگیری از باقی‌ماندن هر گونه آلاینده یا ازون، یکی از روش‌های ایمن و موثر برای بهبود شرایط بهداشتی در صنایع غذایی محسوب می‌شود.

در ذیل تصاویری از آزمایش های صورت گرفته را مشاهده می کنید

 

کسب ۲ عنوان پرافتخار توسط شرکت دانش ب...

شرکت پارسی گیل با دو محصول فناورانه و...

بازدید معاون علمی،فناوری و دانش‌بنیان...

دکتر افشین معاون علمی،فناوری و دانش ب...

ظرفیت تولید نیوجرسی‌های بتنی مبتنی بر...

با بهره مندی از این فناوری می توان نی...

باورپذیری توان نخبگان ایرانی در برخی ...

مدیرعامل شرکت دانش بنیان پارسی گیل گف...

بازدید دکتر زلفی گل وزیر علوم و تحقیق...

دکتر زلفی گل وزیر علوم و تحقیقات از غ...

پارسی گیل در بین شرکت‌های برتر دانش ب...

رئیس پارک علم و فناوری گیلان با اشاره...

طراحی الگوی کامل مدیریت پسماند توسط ن...

مدیر مرکز شتابدهنده تخصصی پسماند در گ...

رونمایی از ۲ دستگاه خشک‌کن و برداشت گ...

شرکت دانش بنیان گیلانی، همرسان مرکز پ...

صادرات محصولات حوزه پسماند شرکت دانش ...

به گفته مدیرعامل شرکت دانش بنیان پارس...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *