دستگاه خشک کن میوه، سبزیجات و گیاهان دارویی چیست؟

یکی از روش های محافظت از میوه تازه مخصوصا برای میوه های بسیار رسیده قبل از این که خراب شوند خشک کردن میوه است. با این روش علاوه بر آنکه از اسراف جلوگیری می‌شود شما می توانید با ذخیره سازی میوه، در فصل خارج از تولید میوه را با همان طعم و مزه مصرف کنید و همچنین می توانید به عنوان یک شغل از تولید محصول بهره مند شوند.

دستگاه خشک کردن و اشتغال

شما می توانید با تهیه دستگاه های خشک کن با فناوری امواج رادیویی با کمترین سرمایه اشتغال دائمی داشته باشید. اگر در نزدیکی باغات میوه یا مزارع گیاهان دارویی و تولیدکنندگان سبزی حضور دارید، بهترین فرصت برای این است که این فعالیت را آغاز کنید و درآمد چندبرابری یک تولیدکننده محصولات کشاورزی داشته باشید.

خرید دستگاه خشک کن

بنا بر انتخاب نوع شغل خانگی، کارگاهی و صنعتی ما به شما مشاوره می‌دهیم تا بهترین انتخاب را داشته باشید. کارشناسان ما قبل و بعد از خرید کنارتان خواهند بود.

 

مزایایی خرید دستگاه خشک کن از شرکت پارسی گیل:
  • بالاترین استاندارد روز، مطابق با اصول بهداشتی و صنعتی.
  • ساخت دستگاه سفارشی با توجه به نیاز مشتری.
  • ساخت میوه خشک کن در انواع ابعاد و مدل های مختلف.
  • مناسبترین قیمت نسبت به کیفیمت محصول.
  • نصب و راه اندازی انواع خط تولید.
  • گارانتی دستگاه و تضمین کیفیت محصول.
  • کیفیت رقابتی محصول تولیدی با توجه به فناوری موجود در دستگاه.
موارد تعیین کننده قیمت دستگاه خشک کن:
  •  ظرفیت دستگاه.
  • مدل دستگاه که به صورت خانگی، صنعتی یا کارگاهی دسته بندی می‌شود.
  • ویژگی‌های فنی دستگاه که به مواردی چون میزان مصرف انرژی، ابعاد دستگاه، کیفیت و سایر موارد اشاره کرد.
تاثیر فناوری در محصولات شرکت پارسی گیل:

امواج رادیویی (ماکروویو) می‌توانند تأثیرات قابل توجهی بر فرآیند خشک کردن میوه‌ها، سبزیجات و گیاهان دارویی داشته باشند. این امواج به‌ویژه در فرآیند خشک‌کردن با استفاده از حرارت و یا فناوری‌های مشابه می‌توانند موجب تسریع در فرآیند شوند. برخی از تأثیرات اصلی عبارتند از:

  1. افزایش سرعت خشک شدن: امواج رادیویی می‌توانند به‌طور مؤثری انرژی را به داخل مواد منتقل کنند، که باعث افزایش سرعت تبخیر رطوبت از میوه‌ها، سبزیجات و گیاهان دارویی می‌شود. این عمل می‌تواند زمان خشک‌کردن را به‌شدت کاهش دهد و در عین حال کیفیت محصول نهایی را حفظ کند.
  2. کاهش آسیب حرارتی: برخلاف روش‌های سنتی خشک‌کردن با استفاده از حرارت مستقیم، امواج رادیویی می‌توانند با انتقال انرژی به صورت یکنواخت و عمیق‌تر، از آسیب به ساختار سلولی و کاهش کیفیت محصول جلوگیری کنند. این به‌ویژه در خشک‌کردن گیاهان دارویی که حساسیت زیادی دارند، حائز اهمیت است.
  3. حفظ مواد مغذی و طعم: فرآیند خشک‌کردن با امواج رادیویی معمولاً باعث کاهش از دست رفتن مواد مغذی و طعم طبیعی محصولات می‌شود، زیرا دمای کمتری در این روش اعمال می‌شود.
  4. استفاده بهینه از انرژی: این روش در مقایسه با دیگر تکنیک‌ها مانند خشک‌کردن با هوا یا حرارت مستقیم، می‌تواند انرژی کمتری مصرف کند و کارآیی بیشتری داشته باشد.
  5. بهبود کیفیت نهایی: به‌ویژه در خشک‌کردن گیاهان دارویی، این روش می‌تواند منجر به حفظ ویژگی‌های دارویی و عطر و طعم محصولات شود.

***با توجه به این مزایا، استفاده از امواج رادیویی در خشک‌کردن میوه‌ها، سبزیجات و گیاهان دارویی می‌تواند به‌عنوان یک روش نوین و کارآمد در صنعت کشاورزی و فرآوری مواد غذایی مورد توجه قرار گیرد.

انواع مدل های میوه خشک کن:

شرکت پارسی گیل قابلیت و توانایی تولید ماشین آلات را از صفر تا صد بنا به نیاز و ظرفیت مد نظر مشتریان در هر حجم از تولید در اختیار دارد.